Biograd Boat Show ver. 18.0

Objavljeno: Srijeda, 12. listopada 2016. 15:54
Ocijeni
(0 glasova)

BBS postaje punoljetan

Biograd Boat Show navršava 18 ove godine, a posjetitelji će vidjeti znakove zrelosti. Očekujte vidjeti sav izložbeni prostor rasprodan i najširi spektar proizvoda u ponudi do sada. Sajam je postao okupljalište za hrvatsku nautičku industriju i označava kraj nautičke sezone, te početak nove nautičke poslovne godine.


Očekuje se još jedan rekordni sajam

Nakon 17 godina neprekidnog rasta, očekuje se još jedan rekordan sajam. U 2015. sudjelovao je rekordan broj posjetitelja i više od 300 registriranih izlagača iz mnogih zemalja. Sajam je dobio  međunarodni prizvuk s obzirom na važnost Hrvatske kao nautičke destinacije i impresivnih objekata i rukovodstvo Ilirije d.d. koji uključuju marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Povoljno cijene svih usluga doprinose opuštenoj atmosferi, a pokretni pontonski most povezuje centralnu marinu Kornati s marinom Kornati zapad, nudeći jedinstven i atraktivan izlagački prostor.


Pripreme napreduju rekordnim tempom

Noviteti

Izložbene hale za opremu rasprodane 3 mjeseca unaprijed - Ovogodišnji sajam popunjava se  rekordnim tempom, te očekujemo  18. uzastopni rekordni sajam po broju izlagača i plovila. Razina optimizma i dalje rasti u lokalnoj nautičkoj industriji, što će  se odraziti i na ovogodišnjem nautičkom sajmu. Najveći porast interesa kod izlagača dolazi od zastupnika većih motornih plovila, jer se napokon vide znakovi života na tržištu koje je bilo izrazito tiho proteklih godina.

Izložbena hala B postaje dom Biograd Charter Show-a- BCS je osmišljen kako bi predstavio na jednom mjestu charter flotu izlagača Biograd Boat Show-a i ostalih hrvatskih jaht charter tvrtki . Sajam je organiziran sa naglaskom na  Business to Business interakciju u četvrtak i petak (20 -21), i za izravnu interakciju sa krajnjim kupcima.


Biograd Charter Show

Kako Hrvatska predvodi svijet u yacht charter poslovanju , Biograd Charter Show postao je  važno godišnje sastajalište za charter industriju, organizirano u hali "B". Četvrtkom i petkom  usredotočen je na business to business poslovanje, dok vikend nudi potrošačima najbolju priliku razgovarati izravno s čarterašima, te priliku za posebne ponude. Bogati charter kongres program je okrunjen sa velikom Charter Friday zabavom u restoranu u hali "B".


Novo za BCS 2016

Nova kongresna dvorana u hali B
- za održavanje sastanaka i prezentacija u jezgri BCS-a

On-line B2B dogovaranje sastanaka- rukovođeni Hrvatskom gospodarskom komorom.

Proširena mjesta za sastanke- omogućavaju proširene mogućnosti za poslovne sastanke.

Šank za osvježenje – častimo  sve akreditirane charter profesionalce u četvrtak i petak.

 

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA