POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA "ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA"

Objavljeno: Petak, 07. srpnja 2017. 13:01

Poštovani,

obavještavamo Vas kako će Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u razdoblju od 10.-14. srpnja ove godine u Vašoj lokalnoj sredini održati informativne radionice vezano na natječaj  “ ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA“ koji je u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“, objavljen 30. lipnja na http://www.esf.hr/natjecaji/socijalno-ukljucivanje/poziv-na-dostavu-projektnih-prijedloga-zazeli-program-zaposljavanja-zena/

Natječaj je otvoren jedincima lokalne i područne (regionalne) samouprave i neprofitnim organizacijama  u svrhu zapošljavanja žena u nepovoljnom položaju na tržištu rada, na poslovima potpore i podrške te brige za starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju u njihovim zajednicama.

Ukupna vrijednost natječaja je 400,9 MHRK i bit će otvoren do iscrpljenja financijskih sredstava.

Svrha održavanja informativnih radionica je prezentirati Vam mogućnosti dodjele bespovratnih sredstava u okviru navedenog natječaja, s naglaskom na aktivnosti i vrste troškova koji se mogu pokriti istim, kao i sam postupak prijave na natječaj.

Raspored održavanja radionica za slijedeći tjedan:

Četvrtak, 13. srpnja 2017.
14:00 – 16:00 ZADAR  - IMPACT, Put Stanova bb, 23000 Zadar

Ovime vas ujedno pozivamo da predmetni poziv i obavijest o održavanju informativnih radionica proslijedite svim potencijalnim prijaviteljima i partnerima u Vašoj zajednici.  

Obavijest o održavanju informativnih radionica, kao i obrazac putem kojeg je moguće prijaviti sudjelovanje je objavljena na mrežnim stranicama  http://www.esf.hr/ i http://www.strukturnifondovi.hr/

Za sva eventualna pitanja, stojimo na raspolaganju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

S poštovanjem,

Ksenija Kale
Viša stručna savjetnica

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA