Biograd summer kolovoz 2019 1920x500

Roditelji prodaju kuću i vikendicu: Za liječenje Mile (2) trebaju čak 17,8 milijuna kuna

Objavljeno: Petak, 29. ožujka 2019. 14:29

Djevojčičini roditelji Marin Rončević i Sanja Matijević Rončević najkasnije početkom sljedećega tjedna žele otići u SAD uvjereni da će tamošnje metode liječenja Mili spasiti život. Očekuju da je liječenje u dječjoj bolnici u Philadelphiji, onoj istoj u koju je i mala Nora Šitum prekasno stigla, njihovoj kćeri jedina šansa, pišu 24 sata.

Iako su mislili kako će liječenje koštati oko milijun dolara, iz bolnice su im javili da će liječenje stajati čak 2,7 milijuna dolara, odnosno oko 17,8 milijuna kuna. Zbog toga rasprodaju svoj život, ali pozivaju i druge da im pomognu. – Zahvalan sam neizmjerno liječnicima u KBC-u Rijeka, učinili su sve što su mogli. Nemamo ni jednu zamjerku na dosadašnje liječenje. No ono što je dostupno u Hrvatskoj, ali i u Europi, nije dostatno da bi se djeca s ovakvom dijagnozom izliječila. Amerikanci su razvili posve nove metode koje su do sada pokazale velik uspjeh – ispričao je Milin otac Marin.

Mala Riječanka treba pomoć LEUKEMIJA Mala Riječanka treba vašu pomoć za liječenje teške bolesti Supružnici Rončević mole ljude da im pomognu te će, kaže Marin, predočiti detaljno sve račune i troškovnik. Ako nešto novca ostane, prebacit će ga na račun Zaklade Nora Šitum.

Tko želi pomoći malenoj Mili, novac može uplatiti na račun broj HR3641330063110002644 u Banci Kovanica Varaždin na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno - “darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević”. Za plaćanja iz inozemstva BIC/SWIFT je SKOVHR22.

Dodatne informacije

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA