Održan 5. BIORITAM - BIOGRAJSKI TRAMPULIN 2018

Objavljeno: Utorak, 19. lipnja 2018. 13:38
Ocijeni
(0 glasova)

Zabavno glazbena priredba za djecu i roditelje pod nazivom Bioritam ili biogradski trampulin koju organizira Društvo "Naša djeca" održana je i ove godine.
Ovu priredbu osmislili smo tako kako bi djeca provodila više vremena sa svojim roditeljima ali i u društvu svojih vršnjaka s istim ili sličnim sklonostima, kažu u društvu. Cilj nam je da djeca razvijaju svoje sklonosti, a podrška roditelja svakako je veoma važna, jer osnovna intencija društva je već poznata "Ljubav djeci prije svega, za osmjeh djeteta na licu!"
Večerašnji nastupi mladih talenata rezultat su napornog rada i vježbi u njihovom slobodnom vremenu, a mi im želimo pomoći da pokažu svoj talenat prema glazbi, plesu, te potičemo da se bave s onim što vole.
Željeli bismo da ovaj Bioritam bude i doslovno trampulin, koji će ih odbaciti daleko, odnosno visoko u njihovim nastojanjima da iskažu svoje talente i kreativnost, da uspiju realizirati svoje želje, ali i da uživaju u onome što rade s ljubavlju.
Pjesme i ples večerašnjeg nastupa najbolji je dokaz da su talenti svud oko nas. Bilo je tu individualnih nastupa, skupnih glazbenih i plesnih točaka, jednostavno mladosti....J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA