Za kraj kreativnih radionica - more i ribe

Objavljeno: Utorak, 12. lipnja 2018. 07:22
Ocijeni
(0 glasova)

Završetkom školske godine koja je na samom kraju i brojne aktivnosti vezane uz nju prestaju se održavati, jer vrijeme je školskih praznika.
Kupanje i druge vrste razbibrige ispuniti će taj ljetni period mnogih biogradskih mališana, a kada na jesen opet sjednu u školske klupe, biti će odmorni i puni volje i ideja za daljnji rad i učenje. Tako će i Gradska knjižnica ponovo pokrenuti svoje aktivnosti posvećene djeci i njihovim potrebama, kroz različite programe i oblike prilagođene upravo djeci.
U gradskoj knjižnici, ovih dana uspješno je priveden kraju ciklus edukativno kreativnih radionica koje su se provodile tijekom čitave školske godine. Obilježilo se pri tom niz događanja i svečanosti, a za svaku od njih polaznici nisu žalili truda već su s puno entuzijazma i ljubavi marljivo radili, kreirali i dakako izlagali u prostoru knjižnice kako bi ih posjetitelji mogli vidjeti.
Uz nadolazeću ljetnu stanku ali i u povodu 8. lipnja, kada se obilježava Svjetski dan oceana, polaznici su izradili ukrase morskih motiva, te napravili akvarij, koji će ovoga ljeta krasiti prostor knjižnice.
Do nekih novih ideja u novim radionicama na jesen vidimo se opet, kazala nam je voditeljica kreativnih radionica Kristina Barbaroša. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA