Biograd summer kolovoz 2019 1920x500

Plastičnim čepovima pomažemo potrebitima

Objavljeno: Petak, 18. svibnja 2018. 14:52
Ocijeni
(0 glasova)

Prikupljanjem plastičnih čepova možemo doprinjeti akcijama koje se provode u cilju pomoći potrebitima i diljem zemlje ali i u našem gradu.

Primjerice Gradska knjižnica Biograd uključila se u projekt Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske pod nazivom "Plastičnim čepovima do skupih lijekova". Nakon prikupljene i proslijeđene jedne količine čepova pokazalo se da i nadalje traje zanimanje za prikupljanje čepova, stoga je akcija nastavljena i čepovi se mogu i nadalje prikupljati i nositi u prostorije knjižnice. No, kako mnogi ne znaju da prikupljanje čepova već više godina provodi i biogradska Udruga roditelja djece s posebnim potrebama "Osmijeh", jer uz malo dobre volje i truda odvojiti čepove (pogotovo sada u toplije vrijeme, kada se pije više tekućine i kada će čepova zasigurno puno više nego zimi) ne bi trebao biti problem.

Stoga apeliramo, da bez obzira za koga i koliko, svatko od nas može učiniti mali korak u tom smjeru i pomoći onima kojima je to potrebno. Dakle, ne bacajte čepove, dajte ih onima kojima mogu pomoći.J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA