Seminar za roditelje i stručne djelatnike vrtića

Objavljeno: Ponedjeljak, 19. ožujka 2018. 11:45
Ocijeni
(0 glasova)

U nizu aktivnosti koje se u sklopu odgojno obrazovnog programa provode kod najmlađih naraštaja u gradu Biogradu ovih je dana upriličen još jedan zanimljivi seminar. Naime, Dječji vrtić "Biograd" i Društvo "Naša djeca" Biograd na Moru, zajedno su organizirali seminar za roditelje i stručne djelatnike vrtića na temu "Poticanje jezično-govornog razvoja u obitelji i vrtiću".
Predavačica o ovoj temi je logopedinja s dugogodišnjim iskustvom iz Poliklinike Suvag, peofesorica Renata Rade. Prisutni roditelji će imati prilike postavljati pitanja za vrijeme održavanja seminara, te na taj način aktivno sudjelovati u njegovom radu.
Seminar će se održati u četvrtak 22. ožujka u prostorijama matičnog vrtića u vremenu od 16 do 18 sati i to prvi dio, te drugi dio od 18 do 20 sati. U prvom djelu rada seminara obrađivati će se tema "Kašnjenje u jezično govornom razvoju; u čemu je problem...?" te u drugom dijelu "Igra, pokret, rima, dramatizacija" odnosno govorno-motoričke igre u funkciji poticanja jezično govornog razvoja. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA