19. ožujka u dječjem vrtiću Biograd obilježava se Dan očeva

Objavljeno: Petak, 16. ožujka 2018. 11:56
Ocijeni
(0 glasova)

U biogradskom dječjem vrtiću uvijek je živo, jer se uvijek nešto događa. Uz prigodne programe najmlađih koji sa svojim "tetama" svakodnevno aktivno sudjeluju u stvaranju kreativnih i kulturno zabavnih događanja, tu su i odgojno obrazovni programi koje organiziraju delatnici vrtića u sklopu svoje redovite djelatnosti.
Tako će primjerice već za nekoliko dana, točnije 19. ožujka u ovoj predškolskoj ustanovi biti obilježen Dan Očeva. Naime, povodom Svjetskog dana očeva koji se obilježava 19. ovog mjeseca u prostorijama vrtića biti upriličena prigodna radionica.
Za ovu prigodu Dječji vrtić "Biograd" i Društvo "Naša djeca" organiziraju edukativnu radionicu samo za očeve pod nazivom "Izazovi očinstva i kako se s njima nositi". Cilj radionice je povećanje uvida u različite načine vođenja djeteta te postavljanje granica i očekivanja. Radionica održati će se u ponedjeljak 19. ožujka 2018. godine s početkom u 17,00 sati u matičnim Dječjem vrtiću, te se ovom prilikom mole očevi da se odazovu u što većem broju poručuju iz vrtića.
Voditeljice radionice su pedagoginja vrtića Višnja Milačić Žurić i odgojiteljica Antonija Kolačko. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA