Završene karnevalske svečanosti u Biogradu

Objavljeno: Srijeda, 14. veljače 2018. 07:26
Ocijeni
(0 glasova)

U utorak zadnjeg dana ovogodišnjih karnevalskih svečanosti u gradu Biogradu na Moru održana je kao i ranijih godina završna karnevalska povorka svih "maškaranih" skupina.
Svi oni predvođeni biogradskom Gradskom glazbom predstavili su se žiteljima grada Biograda na Moru promenadom duž rive, a onda i na pozornici ispred zgrade Gradske uprave.
Kako nakon preuzimanja gradske vlasti do danas nisu baš puno doprinjele poboljšanju niti na jednom planu, a čini se niti riješili aktualne gradske probleme, a što, kao ni mnogi drugi na vlasti, nisu željeli priznati potražili su krivca za svoje neuspjehe. U svakom slučaju našao se naš već prepoznatljivi krivac nedifinrana osoba, s višestranim i višenamjenskim grijesima pod imenom "Tome Krnjeval". Tako se njemu, a njemu se jadnom i sudilo, branilo ga se, no na kraju ipak kao i obično osudilo za sve nedaće dileme i probleme u politici, gospodarstvu, kulturi i tko zna čemu sve ne, jer ako ćemo pravo i pošteno, nema gdje problema nema. Stoga je osuda i paljenje jadnoga Tome bila neminovna, a vjera u i nada da će nakon toga "poteći med i mlijeko" ostaje i dalje živjeti s nama u našim malim svakodnevnim životima. Valja još kazati da je ovogodišnje karnevalsko razdoblje bio zanimljivo, jer je biogradska "Karnevalska udruga Tome Krnjeval" upriličila nekoliko različitih događanja u kojima su bili uključeni i najmlađi. Tako je primjerice i školskoj sportskoj dvorani biogradske osnovne škole bio održan takozvani mali "Karnevalić" u kome su sudjelovali najmlađi Biograđani i njihovi gosti, mališani dječjih vrtića iz susjednih mjesta, a potom su članovi Karnevalske udruge ugostili maškarane skupine iz više gradova Lijepe naše, a uz to upriličeno je i nekoliko prigodnih plesnih večeri za maškarane skupine, u kojima su mnogi uživali.J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA