Dozvole za Športski ribolov na moru još samo do 1. ožujka

Objavljeno: Subota, 10. veljače 2018. 10:36
Ocijeni
(0 glasova)

Godišnje dozvole za športski ribolov na moru izdaju se još samo do prvog ožujka, doznajemo u ŠRU "Podlanica" u Biogradu na Moru.
Naime, kako nam je kazao dopredsjednik udruge Željko Domitrović, na snazi je novi Pravilnik o športskom i rekreacijskom ribolovu na moru koga se moraju pridržavati sve udruge pa tako i "Podlanica". Najbitnija promjena u tom pravilniku je ona da se godišnje dozvole za športski ribolov na moru mogu kupiti do konca veljače točnije do 1. ožujka. Naravno da će se i nakon toga dozvole izdavati ali u trajanju od jednog, tri, ili sedam dana, a što u tom slučaju i znatno poskupljuje. Stoga želimo obavijestiti naše građane da se dozvole mogu kupiti u prostorijama ŠRU "Podlanica" ponedjeljkom i četvrtkom poslijepodne u vremenu od 16 do 19,30 sati, a ostalim danima u tjednu, ujutro i to od 9 do 14 sati.
Prostorije udruge nalaze se u zgradi Pučkog otvorenog učilišta na Šetalištu kneza Branimira br.2, a za dodatne informacije tu je i naša mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Još jedna od novina koja je možda zanimljiva za širu javnost jeste i ta što prema novom pravilniku od ove godine ovakve dozvole mogu kupiti i strani državljani, kazao je Domitrović. Inače valja kazati kako ova biogradska športsko ribolovna udruga broji oko 400 članova i to svih dobnih skupina, a već 18-ak godina udruga redovito provodi školu udičarenja i to dakako s naglaskom na djecu i mlade. Uz to udruga redovito organizira ali i sudjeluje na brojnim natjecanjima u športskom ribolovu i to s obale i brodice, te ostvaruju zapažene rezultate. Prošle godine primjerice bili su domaćini manifestaciji Kup Hrvatske u ribolovu, a tom prigodom u našem je gradu boravilo oko 200-tinjak ribiča iz svih gradova i mjesta naše zemlje. Ovoga proljeća slijedi im kako kažu klupsko prvenstvo i već tradicionalni ribolovni turnir "Kup Grada Biograda", te su pripreme za ta, ali i druga nadolazeća događanja u punom zamahu. Koliko su naši ribiči uspješni u "ribičiji" najbolje govore i fotografije u prilogu, koje su nam ustupili. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA