Božićne radionice za najmlađe

Objavljeno: Utorak, 05. prosinca 2017. 08:11
Ocijeni
(0 glasova)

Oslikavanje, bojenje, oblikovanje i izrada božićnih ukrasa, samo su dio djelatnosti koja se ovih predblagdanskih dana odvija u Gradskoj knjižnici grada Biograda.
Naime, održavanje božićnih radionica pobudilo je veliko zanimanje najmlađih, te se one i ove godine uoči blagdana Božića održavaju jednom tjedno. Kako doznajemo od voditeljice Kristine Barbaroša, tematika radionica je dakako blagdanska, a predložak za kreativno osmišljavanje poslužila je knjiga "Božićna snjegopriča".
U prostoru gradske knjižnice mališani slušaju prikladnu glazbu, čitaju, odnosno slušaju priče i tako u tom predblagdanskom ozračju izrađuju najrazličitije božićne uratke. Radi se bojicama, škarama, ali i vještim dječjim rukama, a upravo se uz pomoć voditeljice Kristine izrađuju kuglice od stiropora koje će uz druge dječje uratke krasiti i božićnu jelku.
Božićna jelka okititi će se u prostorijama knjižnice i čitaonice netom prije Božića te će ju posjetitelji knjižnice uz ostale izložene dječje radove malih polaznika radionice moći vidjeti tijekom blagdanskog razdoblja.J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru