Biogradska noć - nedjelja 4.8.2019.

Objavljeno: Nedjelja, 04. kolovoza 2019. 00:40
Ocijeni
(0 glasova)

Sve je spremno za veliki biogradsku feštu, koja se pod nazivom „Biogradska noć“ održava već niz godina zaredom. Riječ je naime o manifestaciji koju organizira Turistička zajednica i Grad Biograd na Moru, a koja je uz poznati biogradski gastro stol, bez sumnje najveće ljetno turističko događanje u gradu.
Ova već tradicionalna manifestacija posvećena je Danu pobjede i domovinske zahvalnosti, a obilježava se na dan 4.08., te će to tako biti i ove godine. Pripreme za njezino održavanje privode se kraju, a uz Turističku zajednicu i grad Biograd u realizaciji sudjeluju i lokalne udruge, ugostitelji, te brojni sponzori.
ako će u nedjelju 4. kolovoza biogradska riva biti okupljalište velikog broja gostiju, a za sve njih nastojali smo osigurati različite i zanimljive sadržaje, kažu u Turističkoj zajednici grada Biograda. Tako će se primjerice kao i ranijih godina pripremati specijaliteti na otvorenom prostoru, što je uvijek zanimljivo našim gostima, kao i ponuda domaćih autohtonih proizvoda na štandovima duž rive.
Početak ove biogradske noći najaviti će u defileu ulicama grada i Gradska glazba, mažoretkinje, te brojne zabavljačke skupine koje će tijekom večeri nastupiti na rivi. Posebnost ove večeri svakako je defile osvjetljenih brodica u Pašmanskom kanalu a sam vrhunac muzičko laserski i piromuzički vatromet.
Svakako još valja naglasiti da će se tijekom trajanja manifestacije na dvije pozornice u gradu odvijati koncerti i drugi glazbeni nastupi a za taj dio zabave zaduženi su Luka Nižetić, Gazde, te The Secand Hand Band,kao i domaća klape „Monada“.
Svakako valja napomenuti da će se za vrijeme održavanja ove velike biogradske manifestacije dosta toga morati prilagoditi situaciji te prilažemo odluku o radu ugostiteljskih objekata, kao i regulaciji prometa za vrijeme njezina održavanja. J.F.

Foto galerija

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA