Na koncu školske godine i zaslužena priznanja

Objavljeno: Srijeda, 26. lipnja 2019. 14:58
Ocijeni
(0 glasova)

Kraj je jedne školske godine a mnogi su ga jedva dočekali. Nije ni čudo jer ljetne temperature već odavno zovu u more, hladovinu i  zasluženi odmor, točnije školske ljetne praznike.
Biogradska srednja škola imala je napornu ali vrijednu i marljivu školsku godinu. Bilo je različitih natjecanja, a za koja su se učenici i njihovi mentori marljivo pripremali, te u konačnici za njih dobili i zaslužena priznanja. Tako su se našli u samom vrhu među najboljima u županiji, gdje su polučili iznimno dobre rezultate. Točnije dobitnici su više nagrada koje Zadarska županija svake godine dodjeljuje za izuzetna postignuća učenika srednjih škola.
Dobitnici, koji su ove godine zaslužili nagrade, te prijem kod Župana su : Mentorica Neda Erlić i učenica Livia Drašković za osvojeno 3. mjesto na županijskom natjecanju iz kemije. Zatim mentorica Kornelia Peraić i učenici Marija Nimac, Niko Rudić i Šime Prtenjača, također za osvojeno 3. mjesto na županijskom natjecanju i to iz Poduzetništva. Tu su također i mentorica Helena Pavić i učenica Lucija Pešić s osvojenim 3. mjestom iz latinskog, a potom ista mentorica Helena Pavić i učenik Karlo Fuzul s osvojenim 2. mjestom na županijskom natjecanju iz povijesti, a u kategoriji samostalni istraživački rad.
Svakako iznimno vrijedni rezultati za relativno malu školu u odnosu na konkurenciju, no biogradski srednjoškolci pokazali su da se ne boje jer uz svoje mentore oni znaju, hoće i mogu, svaka čast! J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA