Doručak i rekreativna šetnja 1. svibnja

Objavljeno: Četvrtak, 02. svibnja 2019. 08:55
Ocijeni
(0 glasova)

Zajednički doručak u Centralnom gradskom parku 1. svibnja, prethodio je rekreativnoj šetnji od Biograda do Fun parka, te bio pravi užitak za brojne goste i domaće žitelje koji su se na ovu šetnju odazvali u velikom broju.
Dio je to desetodnevnog programa Slovenskog vikenda, koji su organizirali Grad Biograd i Turistička zajednica grada, a već nakon prvih nekoliko dana pokazalo se da za svako od događanja vlada veliko zanimanje.
Lijepo i sunčano vrijeme svakako je dodatni bonus, te je i ova šetnja privukla veliki broj gostiju ali i domaćih žitelja. Okupljanje u gradskom parku započelo je u devet sati ujutro, a djelatnice turističke zajednice dijelile su majice s logom Slovenski vikend, te bočice s  vodom, dok su gosti uz glazbu pripremali za „veliki đir“ i to uz pomoć stručnog trenera i praktične vježbe, te savjete  koje će im svakako biti korisni i ubuduće.
Za zajednički doručak pobrinula se hotelska kuća „Ilirija d.d.“ te je velika „fritaja“ od preko 1000 jaja bila dobra podloga za šetače. Dogradonačelnik grada Marijan Stopfer i voditeljica, novinarka lokalnog BnM radija Branka Pelicarić, davali su upute sudionicima te ih tako i poveli u šetnju put Funa parka „Mirnovec“.
Nakon šetnje uz more i boravka u parku svi sudionici vratili su se natrag brodom „Nada“ hotelske kuće „Ilirija“, te se okupili na zajedničkom ručku na glavnom gradskom mulu. Nije potrebno posebno naglašavati kako gosti nisu krili oduševljenje ovim izletom kao i brojnim drugim rekreativno zabavnim programom koji je u sklopu programa za njih organiziran.
Uz rekreativne programe svakako ne smijemo zaboraviti brojna večernja događanja, koncerte i druge zabavne programe koji se svakodnevno održavaju na glavnom mulu i Ribarskoj luci grada Biograda. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA