"The world in colors" u Zavičajnom muzeju

Objavljeno: Utorak, 30. travnja 2019. 14:35
Ocijeni
(0 glasova)

U prostorijama Zavičajnog muzeja grada Biograda otvorena je još jedna zanimljiva izložba. Ovaj put riječ je o izložbi fotografije koju su priredili domaći ljubitelji fotografije, članovi radionice "The world in colors" odnosno "Svijet u bojama".
Ova radionica koju Foto Hrvatska održava u Biogradu već 4. godinu zaredom okupila je i ovom prilikom preko 20-tak zainteresiranih sudionika koji su za vrijeme njezinog trajanja marljivo radili, a dio njihovih radova predstavljen je na ovoj izložbi.
Prilikom otvorenja izložbe uz pozdrav i lijepe želje svim sudionicima, ravnatelj muzeja Draženko Samardžić pohvalio je odaziv mladih koji su pokazali zanimanje za fotografiju, ali istaknuo i dobru suradnju s voditeljima projekta kao i razumijevanje Grada za njezino održavanje u gradu Biogradu. Rado dolazimo u Biograd i to ne samo zbog predivnih lokacija i ambijenta već i zbog ljudi koji nas uvijek rado primaju kazali su nam voditelji radionice Sanja Grgić-Ćurić i Nikola Ćurić.
Za ovu izložbu izdvojili smo radove sedamnaest naših polaznika i raduje nas što ih imate prilike vidjeti jer oni to svakako zaslužuju, kazala je voditeljica Ćurić. Snimali smo na lokacijama grada Biograda ali i Nina, uglavnom arhitekturu, stare zgrade ali i enterijere, a po prvi put u ovoj radionici snimali smo i noćne fotografije, kazala je ona.
Svi polaznici radionice dobili su zahvalnice kao i zajedničku fotografiju, a nakon uspješno provedenih radionica u gradu je osnovan i fotoklub.
Sudionici ove četvrte po redu foto radionice u gradu Biogradu su: Anita Dominis Šestan, Ksenija Starčević, Lucija Miočić, Lucija Prohaska, Ozana Džunić, Tea Sedić, Tina Baradić, Iva Tolić,Andrija Pulić, Džordžina Bilić, Antonija Vodopija, Franka Radas, Lucija Birkić, Lora Mandić,Gabrijela Zrilić i Blaž Prtenjača. Izložba fotografija biogradskih polaznika radionice "Svijet u bojama" može se pogledati i narednih dana u prostorijama Zavičajnog muzeja. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA