Uređenje grada pred turističku sezonu

Objavljeno: Ponedjeljak, 08. travnja 2019. 08:11
Ocijeni
(0 glasova)

Premda je grad Biograd poznata turistička destinacija, koje već niz godina nema samo turističku sezonu nego turističku godinu, ipak se s prvim ljepšim vremenskim prilikama pojačano radi na njegovom uređenju.
Naime, kako bi se za pristizanje prvih većih skupina gostiju pripremilo gradsko okruženje koje je gostima uvijek prvi dojam, uređuju se gradski parkovi ulice, plaže… Tako su djelatnici gradske komunalne tvrtke „Bošane“ ovih dana intenzivirali radove na uređenju centralnog gradskog parka, gdje su prekopali cvijetnjake te dodali svježu zemlju, kako bi zasadili šarene trajnice, ali i stavili oznake upozorenja vlasnicima pasa da pripaze na svoje ljubimce, točnije podsjete ih kako su dužni za njima počistiti na što mnogi zaboravljaju.
Parkovi i ulice prvi su „na udaru“ oku posjetitelja, gostiju i šetača, te je njihovo održavanje iznimno važno kazao nam je dugogodišnji djelatnik  Bošane Željko Lucin. Kako je ovih dana lijepo i toplo vrijeme zadovoljstvo je raditi na otvorenom, dodao je on. Zahvaljujući tom lijepom vremenu ali i vrijednim rukama djelatnika ove lijepe gradske aleje i cvjetni otoci uskoro će poprimiti još više boja, šarenila, mirisa i ljepote. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA