Dan očeva u dječjem vrtiću Biograd

Objavljeno: Srijeda, 20. ožujka 2019. 07:33
Ocijeni
(0 glasova)

"Kad si sretan vikni glasno ti hu –ra, hu-ra…" odjekivalo je iz prostorija biogradskog dječjeg vrtića, gdje su se družili mališani i njihovi očevi, a u sklopu obilježavanja Dana očeva 19. ožujka. Tim povodom  dječji vrtić "Biograd" i Društvo "Naša djeca" grada Biograd upriličili su prigodno predavanje i radionicu za očeve, a na temu "Sukobi među djecom".  
Među vršnjački sukobi i načini  njihovog prevladavanja iziskuju pravilan pristup, razumijevanje i toleranciju. Uz stručni pristup, roditelji ( u ovom slučaju očevi ) mogu itekako pozitivno utjecati na ponašanje svoje djece. Kroz prigodno predavanje na tu temu o kojoj su govorile stručne osobe biogradskog vrtića pedagoginja Višnja Milačić Žurić i odgojiteljica Antojnija Kolačko, očevi su mogli usvojiti niz različitih vještina i malih tajni u ophođenju s djecom u takvim prilikama.
No, ono što je također jako važno bilo je druženje mališana s očevima te zajedničke igre, pjesma i zajedništvo, a razdragana dječja lica više su nego dovoljan dokaz vrijednosti ovakvih susreta. Stoga bravo za mlade biogradske očeve, koji su za svoju djecu iznašli vremena kako bi se s njima družili, jer to zasigurno nije izgubljeno vrijeme. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA