Biograd summer kolovoz 2019 1920x500

Natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Objavljeno: Utorak, 12. ožujka 2019. 14:55
Ocijeni
(0 glasova)

U organizaciji Gradskog društva Hrvatskog Crvenog križa Biograd na Moru, održano je proteklih dana 23. natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa.
Natjecanje je provedeno u prostorijama Osnovne škole Sveti Filip i Jakov, a na njemu su sudjelovale tri ekipe u kategoriji podmlatka. Dvije ekipe bile su iz OŠ  Sv. Filip i Jakov, te jedna iz OŠ Biograd na Moru.
Nakon odrađenih disciplina u kojima su sve tri ekipe pokazale zavidno znanje i vještine u pružanju prve pomoći, s nešto većim brojem bodova za daljnje županijsko natjecanje plasirala se ekipa iz OŠ Biograd. Zadovoljni smo visokom razinom znanja i spretnosti u pružanju prve pomoći, ali i znanjem koje su ekipe pokazale o samom pokretu Crvenog križa, njegovom humanom djelovanju i značenju uopće, kazala nam je Franka Troskot ravnateljica biogradskog Gradskog društva CK.
Zahvaljujemo ovom prigodom svim sudionicima ovog natjecanja posebno ravnatelju škole, mentorima, sucima i  volonterima, te dakako i samim natjecateljima, jer je upravo zahvaljujući zajedničkom trudu i zalaganju ovo natjecanje uspješno odrađeno, kazala je Franka Troskot. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA