Završilo karnevalsko razdoblje

Objavljeno: Srijeda, 06. ožujka 2019. 12:46
Ocijeni
(0 glasova)

Velikom završnom povorkom, te osudom i spaljivanjem Tome Krnjevala, završilo je ovogodišnje karnevalsko ili kako to rado kažemo „maškarano ludilo“ u gradu Biogradu.
Domaća karnevalska udruga okupila je ove godine nešto manji broj maškaranih skupina, no ono najbitnije je ipak odrađeno. Za trajanja privremene karnevalske vlasti nisu zabilježeni nikakvi pomaci i boljitak u gradu te su akteri okrivljeni, suđeni i osuđeni, a kako to obično biva nastradao je sam vođa Tome Krnjeval.
U podugačkoj optužnici ukazano je na nemar i nebrigu za napredak grada u kome velika nezaposlenost i nepotizam vlada. A obećao je brda i doline, projekte razne a ne kasice  prazne, kaže narod. Obećao ni više ni manje, kvalitetno obrazovanje. Više kulture,  posla, i plaće veće, više parkirališta i riješeno smeće. Presuda za sve to što narodu smeta, spali Tomu, nije ga ni šteta. I tako bi. Tim činom svi nagomilani problemi su riješeni, a mir i rutina vraćaju se u naš grad.
Svakako valja kazati kako se na ovom karnevalskom događanju na biogradskoj rivi okupio veliki broj domaćih žitelja, među kojima najviše djece. Tako smo tu sreli male princeze, vještice, spidermena i brojne druge likove iz zemlje bajki i priča, a koji su uz krafne i glazbu bez sumnje i najviše uživali. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA