Biograd summer kolovoz 2019 1920x500

Dočekana Nova 2019. godina

Objavljeno: Utorak, 01. siječnja 2019. 21:01
Ocijeni
(0 glasova)
Nova 2019. godina dočekana je u gradu Biogradu na različitim mjestima i na različite načine, no ono zajedničko svima su bez sumnje najljepše želje, kojih nikako i nigdje nije nedostajalo.
Naime, u gradu Biogradu  još od Božića boravi znatan broj gostiju koji su doprinijeli znatno povećanom „mouvingu“ u gradu, a za samu Novu godinu taj se broj još i dodatno povećao. Najbolji je to dokaz da je grad Biograd  zanimljiva destinacija tijekom sezone, ali i izvan nje a što potvrđuje i podatak da su sva tri hotela biogradske Hotelske kuće „Ilirija“ za ovu prigodu bila otvorena.
Nije potrebno posebno napominjati da su u toj vrsti smještaja za goste osigurani posebni sadržaji od bogate  i raznovrsne gastro ponude do zabave, pa tako i bogatog programa za sam ispraćaj stare i doček Nove godine. Veselo i raspjevano bilo je i na drugim mjestima diljem grada, okupljalištima, restoranima, kafićima ali i otvorenim prostorima, gdje je god upriličen doček Nove godine.
Jedan od najvećih gradskih dočeka Nove 2019. godine na otvorenom prostoru svakako je onaj koji su organizirali  Grad Biograd i Turistička zajednica grada. Već nekoliko godina za redom doček na otvorenom prostoru u gradu Biogradu održava se Centralnom gradskom parku, gdje su se inače održavala i sva adventska događanja. Ove godine za dobru zabavu u Centralnom parku bili su zaduženi grupa „Buđenje“ te rock legenda Davor Gobac i njegov „Psihomodo pop“. U atmosferi koju nije potrebno opisivati jer riječ je o glazbenicima koji su očekivano podigli atmosferu i zapalili posjetitelje koji su i unatoč hladnom vremenu napunili biogradski gradski park.
Za tu prigodu biogradski ugostitelji ponudili su svoje usluge, a između ostalog kuhano vino i druge tople napitke, a koji su barem na kratko zagrijali ruke posjetitelja. Uz vrsne glazbenike pjevalo se i plesalo do sitnih jutarnjih sati, a puno zdravlja, sreće i ljubavi, zaželi su svi jedni drugima, pa neka tako i ostane. J.F.

Foto galerija

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA