Sveti Nikola darivao djecu

Objavljeno: Četvrtak, 06. prosinca 2018. 20:14
Ocijeni
(0 glasova)

Tra, la, la, la ,la, la la…doće Sveti Nikola, orilo se i dječjih grla u biogradskom dječjem vrtiću čitavo jutro. I došao je. No iako je Sv. Nikola ove godine bio jedan od roditelja, nitko nije posumnjao u njegov identitet, jer je sama njegova pojavnost  jamčila čaroliju ali i dobro druženje.

Radost i uzbuđenje zbog dragog gosta, mališani nisu krili. Recitirali su mu, pjevali, družili se i dakako s nestrpljenjem očekivali darove iz velike crvene vreće koju je donio sa sobom. Darove je za ovu prigodu osigurao Grad Biograd, a ispred Gradske uprave u vrtić ih je donijela i predala Svetom Nikoli Drina Bešenić, Viša savjetnica iz Ureda gradonačelnika. Darivanje i prigodan program uz slatkiše i sokove bilo je druženje za pamćenje, koga će mališani zasigurno još dugo sjećati. No kako je ovo predblagdansko vrijeme, uz darivanje i vrijeme radosti i druženja, te dobrih želja, takvih će susreta u vrtiću biti još.

Naime kao što je poznato već 13. stiže i Sveta Luca, koja također daruje djecu, a nakon nje svoj posjet u vrtić najavili su i članovi biogradskog DVD koji će doći sa svojim vatrogasnim vozilom, dakako obučeni kao djedice Mrazovi. Jer za učiniti radost, dati malo pažnje i ljubavi onima drugima, najljepši je poklon, ne samo onim najmlađima nego svima nama, zar ne?J.F.

Foto galerija

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA