Krenula izgradnja školskog igrališta

Objavljeno: Ponedjeljak, 26. studenoga 2018. 08:17
Ocijeni
(0 glasova)

Nakon radova na uređenju dvorišta biogradske osnovne škole, započela je i izgradnja školskog igrališta čijim dovršenjem će ovaj školski prostor dobiti na vizualnom ali i praktičnom značenju.
Naime preuređenjem i dogradnjom ovog školskog prostora stvoriti će se uvjeti za održavanje gotovo svih sportova. Između ostalih malog nogometa, rukometa, odbojke, košarke i slično, dok će za ulaz na igralište postaviti troja vrata.
Na samom početku izvode se radovi  na postavljanju elektroinstalacija, a koje će osigurati daljnje nužne zahvate za opremanje ovog prostora. Slijedi dakako rasvjeta čitavog prostora, zatim postavljanje tribina, ograde, reflektora, tartan podloge i drugih nužnih zahvata za održavanje treninga i utakmica, a koji bi do konca godine već mogli zaživjeti na tom prostoru, kazao nam je ravnatelj škole prof. Jordanko Miloš.
Nakon dovršetka radova ovog igrališta predviđena je još jedna značajna faza na uređenju okoliša škole te sigurnosti učenika, a to je rampa koja će se postaviti na samom ulazu u školu od ceste, a nakon toga planiramo s druge strane urediti i parkiralište za učeničke autobuse kako bi se i u tom djelu osigurala veća sigurnost učenika putnika kojih u našoj školi ima dosta, zaključio je ravnatelj Miloš.J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA