DRUGI CIKLUS RADIONICA ZA OČEVE – KLUB OČEVA RASTIMO ZAJEDNO U DJEČJEM VRTIĆU "BIOGRAD"

Objavljeno: Ponedjeljak, 19. studenoga 2018. 14:55
Ocijeni
(0 glasova)

Nakon uspješno odrađenog ciklusa radionica za očeve prošle godine, novi ciklus radionica za očeve u biogradskom dječjem vrtiću započinje u četvrtak 22.11.2018. u 17h.
Kroz ove radionice ,kažu u vrtiću, želimo posebnu pažnju posvetiti ulozi očeva u ranom djetinjstvu s obzirom na spoznaju da očeva uključenost, osjetljiva podrška i poticaj u prvim godinama djetetovog života daju jedinstveni doprinos djetetovom dugoročnom psihosocijalnom razvoju. Klub s očevima prilika je da čujemo kako očevi žive svoje očinstvo te kako ih se može poduprijeti u ostvarivanu njihove važne uloge u djetetovom razvoju.
Cilj nam je stvoriti poticajno i podražavajuće okruženje u kojem će očevi zajedno s voditeljicama i drugim očevima, međusobno, steći nova saznanja o ulozi oca u ranom djetinjstvu, upoznati bolje sebe kao oca, prepoznati učinkovite načine nošenja sa zahtjevima roditeljstva i razmjenjivati ideje o načinima na koje žive svoje očinstvo. Sudionike radionica očekuju četiri radionice koje će se održavati jednom tjedno, a teme su : Očinska uloga u ranom djetinjstvu, O očevima i osjećajima, O očevima i majkama i Tata od zanata. Radionice će se kao i ranije održavati u prostorijama Dječjeg vrtića „Biograd“ na adresi Marina Držića 1.Voditeljice radionica su stručna suradnica pedagoginja Višnja Milačić Žurić i odgojiteljica Antonija Kolačko. Recimo još kako svi zainteresirani očevi svoj dolazak mogu prijaviti i na broj mobitela 0921187474. U radu radionica također mogu sudjelovati i očevi čija djeca nisu upisana u dječji vrtić, te ovom prilikom sve pozivamo -Očevi grada Biograda, prijavite se !
 
(„Ne mogu se sjetiti niti jedne jače potrebe u djetinjstvu od sigurnosti koju pruža otac“  ustvrdio je još  Sigmund Freud).J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA