Biograd summer kolovoz 2019 1920x500

Radno, veselo, kreativno

Objavljeno: Utorak, 06. studenoga 2018. 07:23
Ocijeni
(0 glasova)

Unatoč južini, kiši i ne baš ugodnim vremenskim prilikama u dječjem vrtiću Grada Biograda uvijek je veselo, vedro ali i radno, te prije svega izrazito kreativno.
Tako su primjerice proteklih dana, obilježavajući Mjesec hrvatske knjige, mališani u skupinama bili gosti Gradske knjižnice i čitaonice, gdje su kroz radionice na temu baštine, slušali priče o baštini te i sami sudjelovali u izradi nekih od predmeta koja su njezino obilježje.
Neki od crteža kao što su slova glagoljice, narodne nošnje ovoga kraja, kravate i drugi, izloženi su u prostoru knjižnice i čitaonice, a svoje kreativne sposobnosti mališani su realizirali uz pomoć djelatnike knjižnice ali i svojih odgojiteljica. Tako se u sklopu obilježavanja ovogodišnjeg mjeseca knjige puno toga čitalo, pričalo, a jedna od posebnosti bila je i lutkarska predstava koju su za mališane pripremile njihove odgojiteljice i pedagoginje. Riječ je mišiću koji je bio tužan jer mu nedostaju njegovi roditelji. Priča je to koja ima poruku, a lijepe priče i mudre poruke uvijek pronađu put do srca najmlađih pa je tako bilo i ovom prilikom. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA