Biograd summer kolovoz 2019 1920x500

Položeni vijenci i zapaljene svijeće

Objavljeno: Četvrtak, 01. studenoga 2018. 16:21
Ocijeni
(0 glasova)
U povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana na biogradskom Gradskom groblju položen je vijenac i zapaljene svijeće za sve poginule hrvatske branitelje i civile u Domovinskom ratu. Vijenac i svijeće kod Središnjeg križa na Gradskom groblju položili su predstavnici gradskih vlasti, stranački predstavnici te predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata .
Tako su uime Gradske uprave vijenac položili gradonačelnik Ivan Knez, dožupan Zadarske županije Šime Mršić, dogradonačelnik  Marijan Stopfer, te dopredsjednica GV grada Biograda Ivana Stamičar. Uz zapaljene svijeće svih sudionika ovog čina na biogradskom groblju te minutom šutnje odana je počast svim onima koji više nisu među nama.
Tijekom poslijepodneva na groblju kao i svake godine služi se Služba riječi-odrješenja mrtvih a koju  i ove godine predvodi  Mons. Ivan Mustać. Inače  kako je ovaj blagdan u našoj zemlji neradni dan na svim grobljima diljem zemlje pa tako i u gradu Biogradu masovno se posjećuju groblja , pale svijeće, te se moli za spas duša, onih kojih više nema.  J.F.
 

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA