Protekli vikend u našem gradu

Objavljeno: Utorak, 09. listopada 2018. 11:41
Ocijeni
(0 glasova)

Rana jesen i lijepo vrijeme, te produženi vikend idu u prilog biogradskoj turističkoj sezoni.
Premda je početak jeseni, te u naš grad pristižu i veće skupine gostiju, ovotjedni produženi vikend vezan uz Dan neovisnosti u našoj zemlji znatno je povećao i broj domaćih gostiju. Tako su se proteklog vikenda u gradu Biogradu mogle sresti i veće skupine gostiju ali i pojedinačni i obiteljski turisti, odnosno izletnici.
Lijepo vrijeme pogodovalo je svima, mladim roditeljima s djecom, vlasnicima kućnih ljubimaca, te onim starijima koji su bez sumnje uživali u šetnji rivom, te duž obale put Solina, jer unatoč brojnim mogućnostima i osmišljenim programima za posezonsko i zimsko razdoblje, nema sumnje da goste najviše od svega ipak privlači lijepo vrijeme i ono je bez daljnjega uvijek bilo i ostalo najznačajniji faktor u turističkom privređivanju.
Veliki broj gostiju očekuje se u gradu Biogradu u drugoj polovini mjeseca listopada kada se u gradu održava velika nautička manifestacija "Biograd Boat show", a koja će i ove godine okupiti nekoliko stotina izlagača i veliki broj posjetitelja.J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA