Kasno ljeto u gradu Biogradu

Objavljeno: Ponedjeljak, 17. rujna 2018. 14:29
Ocijeni
(0 glasova)

Ako je suditi po broju gostiju koji se ovih dana odmaraju u našem gradu, očito da  kasno ili takozvano „bablje ljeto“ pogoduje našem  turizmu, jer iako je druga polovina mjeseca rujna u gradu je značajan broj gostiju, točnije nešto više od 3.500, a od čega 2700 stranih te ostatak domaćih gostiju.

Hotelski kapaciteti još su dobro popunjeni, a znatan broj zahvaljujući lijepom, sunčanom i suhom vremenu boravi još i u našim kampovima.
U privatnom smještaju još je znatan broj gostiju, a uz individualne goste već pomalo pristižu i skupine koje su za ovo vrijeme i inače karakteristične u našem gradu. Kasno ljeto i početak jeseni posezonsko je razdoblje koje u gradu Biogradu i ove godine obećava dobru popunjenost, a najave za ostatak turističke godine također su obećavajuće.
Čitav dosadašnji tijek sezone bilježio je i konstantan rast noćenja, te doda li se tomu i nautika koja od predsezone pa do sada također bilježi veći dolazak i broj noćenja, u konačni ishod ovogodišnje turističke sezone u Biogradu na Moru ne treba sumnjati.
Tako smo protekli vikend zabilježili u našem gradu i kupače i šetače, uglavnom zadovoljne goste, što svakako raduje.J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA