Velika turistička fešta "Biogradska noć"

Objavljeno: Petak, 03. kolovoza 2018. 17:32
Ocijeni
(0 glasova)
Turistička zajednica grada Biograda na Moru poziva vas na tradicionalnu turističku feštu posvećenu Danu pobjede i domovinske zahvalnosti koja se održava sutra, 04.08. od 21 sat u Biogradu na rivi.
Biogradska noć manifestacija je koju organiziraju Turistička zajednica grada Biograda na Moru i Grad Biograd na Moru u suradnji s lokalnim udrugama i ugostiteljima, a ove godine ima posebno izdanje jer je tematski vezana uz najvažniju sporednu stvar na svijetu i uspjeh naših Vatrenih na svjetskom prvenstvu. 
Ova tradicionalna turistička manifestacija puna je doživljaja gdje se dočaravaju razni zvučni i svjetlosni efekti, muzičko laserski program, piromuzički vatromet, defile osvijetljenih brodova, priprema specijaliteta na otvorenom, nastupi klapa, gradske glazbe, mažoretkinja, zabavljačkih skupina, bogati zabavno-glazbeni program na dvije pozornice na rivi. 
Na rivi u Biogradu TZG će pripremati i besplatno dijeliti svim posjetiteljima dalmatinsku spizu kao što je pečena riba i brudet. Vrhunac Biogradske noći 2018 bit će svakako, kao i svih ovih godina, spektakularni piromuzički vatromet koji je postao i zaštitni znak ove manifestacije, a po kojoj naši gosti planiraju svoj odmor.
 
Za zabavni program ove godine zaduženi su grupe Magazin i Pravila Igre te klapa Bunari.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA