Izazov ili nešto drugo

Objavljeno: Petak, 20. srpnja 2018. 11:44
Ocijeni
(0 glasova)

Kako je zadnja sjednica Gradskog vijeća bila znatno kraća od ostalih, odnosno umjesto onih uobičajenih 20-ak točaka dnevnog reda, bilo ih je samo sedam, čini se da su svi vijećnici pa i sam gradonačelnik bili dobro raspoloženi.
Najbolje to dokazuju fotografije na kojima se u vijećnici zaigrao i golf. Jeste, onaj mali, dječji, ali bolje ikakav nego nikakav. Naime, oporbeni vijećnik i dopredsjednik Gradskog vijeća Ante Fuzul došao je na sjednicu u majici znakovitih poruka i upozorenja. Riječ je, kazao je o desetoj obljetnici prvog obećanja izgradnje golf igrališta u gradu Biogradu na Moru. Gradonačelniku Ivanu Knezu je ovom prigodom darovao mini set za golf, a što je bio izazov i da zaigraju na licu mjesta. Čas je pogađao jedan, čas drugi, no u konačnici rezultat je čini se ipak nula, nula, jer od davno predviđenih Golf terena još uvijek nema ništa.
Loptica se prebacuje na ministarstvo, a kod njih čini se ima rupa i više nego u golfu, pa ti sad pogodi. Poznato je da bi za potrebe tog projekta bilo nužno odobrenje resornog ministarstva koje bi zemljište ustupilo gradu, a to nikako da se realizira, znaju upućeni. Stoga uzalud vam trud igrači, jer tko je jači taj kvači, a u ovom slučaju to je ministarstvo. Oporba naravno nam pojma kolika je to procedura i ne zamjeram vijećniku Fuzulu, što pokušava skrenuti pozornost na taj ali i druge projekte koji iz opet "viša sila" razloga nisu realizirani. Žao mi je što je potrošio novce na tiskanje majica. Grad naravno ne može tiskati toliko majica koliko bi bilo potrebno da se pojasni, onima kojima jasno nije, što su veliki  i dugogodišnji projekti, te da Grad i gradonačelnik unatoč svim zalaganjima nije svemoguć (iako neki misle drugačije) kazao nam je kroz osmijeh raspoloženi gradonačelnik Knez, te dodao onu njegovu poznatu frazu, a to ti je život prijatelju. J.F.

Foto galerija

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA