Slo vikend 2019 banner 1920x350

Music Street Festival 2018.

Objavljeno: Petak, 06. srpnja 2018. 12:30
Ocijeni
(0 glasova)

Ovogodišnje turističko ljeto u gradu Biogradu nudi bezbroj zanimljivih kulturno zabavnih događanja koja se održavaju na različitim prostorima i dijelovima grada.
Tako je primjerice Trg Brce predviđen za glazbene i scenske priredbe, kazališne predstave za djecu i odrasle, a na tom prostoru polovinom srpnja održati će se i već tradicionalni susret dalmatinskih klapa. No, međutim za veliki broj gostiju, a dakako i domaćih žitelja posebno su zanimljiva raznovrsna ulična događanja. Riječ je o programu „Biograd Street Festival“ koji je prvi puta zaživio u gradu Biogradu na Moru prošle godine, a pokazao se kao vrlo zanimljiva i dobro posjećena ulična zabava.
Ulični svirači, pjevači i performeri iz čitave Hrvatske ali i drugih zemalja smjenjuju se u nastupima diljem grada, a gotovo na svakom od tih punktova okupi se veliki broj gledatelja. Glazbenici, pjevači, plesači te komičari i artisti, svojim će nastupima svakako obogatiti turističku ponudu grada tijekom ljeta. Već početkom srpnja u grad su pristigli izvođači iz različitih krajeva svijeta, a kako su toplo primljeni od domaće publike i gostiju grada Biograda najbolje pokazuju fotografije s biogradskih ulica. Nakon skupine prvih glazbenika i performera stići će i drugi, te će se ulične zabave nastaviti tijekom čitavog ljeta. Valja još naglasiti da je za sve sudionike ovog uličnog festivala Grad Biograd na Moru osigurao besplatan smještaj i dva obroka, dok oni „šeširići“ i „koferčići“ ispred njih služe za prikupljanje dragovoljnih priloga samo za njihov džeparac. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA