Ponuda duž biogradske šetnice

Objavljeno: Srijeda, 04. srpnja 2018. 11:41
Ocijeni
(0 glasova)

Za vrijeme turističke sezone u gradu Biogradu na Moru brojni koncesionari nude svoje proizvode i usluge, pa je tako i ove godine.

Za tu namjenu predviđen je prostor duž biogradske šetnice koja se proteže od grada pa sve do uvale Soline. Ipak najveća koncentracija štandova smještena je u uvali Dražica, a nude se najrazličite usluge i proizvodi, među kojima dominiraju suveniri i to uglavnom domaće izrade. Tako primjerice turisti imaju veliku i raznoliku ponudu ručno izrađenih torbica, ukrasa od kamena i drugih prirodnih materijala, nakita te ulja, krema i drugih proizvoda od bilja za njegu tijela, a sve to lijepo upakirano i prikladno za darivanje.

Velika ponuda ovoga ljeta su proizvodi od lavande čiji mirisni štandovi naprosto mame na kupovinu. Brojni zabavni parkovi za djecu, usluge poput masaže, a zatim slani i slatki zalogaji duž šetnice dakako nisu izostali. Nude se pizza, palačinke, neizostavni kuhani kukuruz, sladoledi i slično. Tako će se za sve kupače i šetače pronaći nešto zanimljivo, a koncesionari kao i turistički djelatnici u gradu nadaju da će nakon ovog zahlađenja proteklih dana znatno porasti i broj turista, a samim tim i prodaja na njihovoim štandovima.J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA