Astronaut na Trgu Brce

Objavljeno: Ponedjeljak, 02. srpnja 2018. 11:45
Ocijeni
(0 glasova)

Astronaut je prvi  sletio na Trg Brce, te zanimljivom interaktivnom kazališno-plesnom predstavom za djecu, otvorio sezonska ljetna događanja koja će se održavati na ovom prostoru, a pod nazivom Kazalište pod zvijezdama.

Predstava „Astronaut“ je zanimljiva svemirska priča koja vodi mališane u svemir, obilazi pet planeta i susreće se s svim predvidljivim i nepredvidljivim događanjima, vješto dočaranih pokretom i plesom. Jer obići sve planete sunčevog sistema i vidjeti gdje života ima, a gdje nema, nije mala stvar. I dok ih miris kolačića, koji dakako dopire sa zemlje, vraća u stvarnost, a oni kušajući zamišljene kolačiće plešu prema zemlji, osjećaju se više nego zadovoljni što se jasno ocrtava na njihovim licima.

Iznimno zabavna, nova i osvježavajuća tematika, te glazba i ples bili su potpun doživljaj za mališane na Trgu Brce. Ovu interaktivnu kazališno-plesnu predstavu pripremile su je Una Štalcar Furač i Irma Unušić, koja je  osmislila i koreografiju. Recimo još da su se za glazbeni zvuk pobrinuli Vanesa Petrač i Ivan Marojević, dok je predstavu režiralare Maja Zećo.J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA